Copyright © 2017 Bridge Intelligent Translations s.r.o., Všetky práva vyhradené.

 

Ochrana osobných údajov

Ďakujeme za váš záujem o naše stránky. Radi by sme vás ubezpečili, že všetky osobné údaje získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

1. Údaje správcu osobných údajov

Správcom vašich osobných údajov je spoločnosť Bridge Intelligent Translations s.r.o., so sídlom Mesačná 15, 821 02 Bratislava, IČO: 50 169 441, zapísaná v ORSR, Okresný súd Bratislava I, Oddiel: Sro, vložka č.:109113/B, e-mail: info@inteligentnepreklady.eu, tel.: 00421-907-330-356 (ďalej len Bridge Intelligent Translations s.r.o.)

2. Všeobecné informácie

Z nasledujúcich riadkov sa dozviete informácie o tom, aké údaje spracovávame a prečo, ako s nimi nakladáme, ako dlho ich uchovávame a ako vám zabezpečíme kontrolu nad vašimi osobnými údajmi.

3. Aké údaje evidujeme?

Pri návšteve našich stránok zadávajú návštevníci dobrovoľne do rôznych formulárov, ako sú kontaktné, objednávkové, registračné formuláre, ankety a pod. najčastejšie tieto osobné údaje: meno, e-mailová adresa, telefónne číslo, adresa. Určité údaje sa uložia automaticky návštevou našich stránok: internetový poskytovateľ návštevníka, IP adresa návštevníka, číslo verzie softvérového prehliadača, typ operačného systému počítača, webová stránka, z ktorej sa k nám návštevník dostal, podstránky, ktoré si otvoril na našich webových stránkach, použité vyhľadávané výrazy, ktoré ho na stránku priviedli a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné údaje a sú použité vyslovene anonymne.

 

4. Ako používame vaše osobné údaje?

Informácie, ktoré uchovávame a spracovávame môžu byť používané nasledovne:

  • na odosielanie e-mailov a newsletterov (odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcich sa vašej objednávky, odosielanie týždenných citátov, noviniek, rád, tipov, informácií o službách, o pripravovaných akciách a pod.),

  • na spracovanie transakcií (osobné informácie návštevníkov nebudú nikdy postúpené tretím osobám bez ich výslovného súhlasu, okrem tých údajov, ktoré sú nevyhnutné na spracovanie platobných transakcií),

  • na vylepšenie našich webových stránok (na základe informácií a spätnej väzby, ktorú od vás dostávame, pravidelne vylepšujeme naše webové stránky),

  • na prispôsobenie ponúk vašim individuálnym potrebám,

  • na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, prieskumov, ankiet a pod.

5. Doba uchovávania osobných údajov

Vaše dobrovoľne poskytnuté osobné údaje budeme uchovávať po dobu 3 rokov od vašej poslednej interakcie s nami. Osobné údaje, ktoré sa týkajú finančných transakcií budeme uchovávať po dobu 10 rokov odo dňa vykonania transakcie.

6. Vaše práva

Máte právo na opravu alebo vymazanie vašich osobných údajov, na obmedzenie ich spracovania ako aj právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maile, prípadne nám napísať e-mail, že si e-maily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním vašich osobných údajov na emaile: info@inteligentnepreklady.eu.

Veríme, že sa na našich stránkach budete cítiť príjemne a bezpečne.

Tieto podmienky sú platné od 25. 5. 2018.

 

Ochrana osobných údajov

Právne upozornenie

Obchodné podmienky

                                                                             

 
Kontakt:
 
Bridge Intelligent Translations s.r.o.
Mesačná 15, 821 02 Bratislava
E-mail: info@inteligentnepreklady.eu
Tel.: +421-907-330-356
Využívame právne služby: 4JUSTICE advokátska kancelária, s.r.o., www.4justice.sk,
účtovnícke služby: SINERSA s.r.o., www.sinersa.sk online faktúry: www.faktury-online.com